Πλακίδια – Ψηφίδες

Πλακάκια & Ψηφίδες

Μεγάλη ποικιλία, διαχρονικά, σύγχρονα, ανθεκτικά, όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε τα στις Ολοκληρωμένες Λύσεις.

Μεγάλη ποικιλία σε πλακάκια και ψηφίδες από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ιταλίας.

Για όλες τις χρήσεις, σχέδια μοναδικά, υψηλές προδιαγραφές, που θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς σε πολύ καλές τιμές.

Με την υπογραφή των Imola, Lafaenza, Leonardo, Monocream, Vogue Ceramica, Gabbianelli, Keope, Trend.

Η Imola Ceramica είναι η κορυφαία κατασκευαστική εταιρία παραγωγής κεραμικών πλακιδίων υψηλών προδιαγραφών, υψηλής ποιότητας και design.

Προϊόντα σχεδιασμένα για όλες τις χρήσεις, οικιακή & επαγγελματική, που δίνουν λύσεις σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς και σε μεγάλα έργα.

Imola Collection

Imola δεν είναι απλά η πρωτοπόρος στην παραγωγή περσελάνινων πλακιδίων, αλλά και η ψυχή ιδεών της Bee Italian – Cooperativa Ceramica D’Imola.

Τα προϊόντα της Imola είναι κατάλληλα για όλες τις χρήσεις, από οικιακές εφαρμογές δαπέδου, έως εμπορικές εφαρμογές και τοίχους εξωτερικού χώρου.

Lafaenza

Μοναδικότητα επιλεγμένων πρώτων υλών, προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας τους, συνεχής έρευνα για αισθητική που μόνο η Lafaenza μπορεί να προσφέρει.

Στυλ και design για την καθημερινότητα από τον διάσημο σχεδιαστή Carlo Zauli, σχέδια του οποίου σήμερα εκτίθενται στο μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου.

Leonardo

Τέχνη και επιστήμη που προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα, την τελειότητα του σχεδίου, την φροντίδα για την λεπτομέρεια, την έρευνα για τις καλύτερες επιδόσεις, με εμπνεύσεις που σέβονται τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του.

Leonardo, ένα όνομα που απαιτεί σεβασμό.

Μεγάλη ποικιλία, φαντασία, αξεπέραστη ποιότητα. Τρεις λέξεις ιδιαίτερα χαρακτηριστικές γι’ αυτή την εταιρεία.

Σειρές πλήρως εξοπλισμένες με πολύ ιδιαίτερα σχέδια, καλές τιμές και άριστη ποιότητα για οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης!

Η Trend δίνει σχήμα στις επιθυμίες σας. Η Trend είναι ενέργεια, κίνηση, εξέλιξη. Είναι η ικανότηα και η έκφραση υλικών και χρωματικού συνδυασμού. Είναι ο συνδυασμός του “Made in Italy” με το πνεύμα της Αμερικής. Μοναδικές, αποκλειστικές λύσεις όπου το χρώμα, το σχήμα και τα υλικά βρίσκονται σε πλήρη αρμονία

Είναι leader στην παραγωγή και σχεδιασμό γυάλινης ψηφίδας.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Ποιοτικά φυσικά πετρώματα με τεχνοτροπίες που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και επιθυμία.